Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Britax Go Next yhdistelmävaunut

380 €
Harmaat Britax Go Next yhdistelmävaunut. Siisti käytetty kunto. Kankaat ehjät ja puhtaat, rungossa jotain käytön jälkiä. Säilytetty aina sisällä. Säädettävä työntöaisa ja kääntyvät etupyörät, jotka saa tarvittaessa lukittua. Helppo laittaa kasaan kuljetusta varten. Takana ilmakumipyörät. Kaikki pyörät saa tarvittaessa irti nappia painamalla.

Tilavassa vaunukopassa aurinkolippa ja vaunupeitteessä ylös nostettava osa, joiden ansiosta erillistä vaunuverhoa ei tarvita. Mukaan saa myös vaunukopan sadesuojan.

Ratasosassa portaattomasti säädettävä selkänoja ja säädettävä jalkatuki. Suuri kuomu. Ratasosan saa sekä kasvot että selkä menosuuntaan. Ratasosan saa rungon kanssa kasaan irrottamatta.

Mukaan tulee myös adapterit, joilla runkoon saa kiinni Britaxin turvakaukalon.

Vain nouto.
Ilmoittaja: Suvi Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.