Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Mökki

67 900 €
Alavuden Eteläisen Edesjärven rannan tuntumassa 1938 rakennettu mökki. N. 50 neliötä. Lisäeristetty 1980-luvun lopulla. Täällä tarkenee talvellakin. Keittiö, olohuone, makuuhuone ja sähkö-wc. Puulämmitys, hella ja leivinuuni keittiössä, pönttöuuni makuuhuoneessa. Talvella kovilla pakkasilla irtopatterit apuna.
Rinnetontti, 7500 m2. Tontilla talon lisäksi, liiteri, aitta, vanha tallirakennus, vierasaitta, ulkowc ja sauna. Rantaoikeus 4 m, paalutettu. Kalaisa järvi. Vesikylmä ja sähköt on. Soutuvene, sähkömoottori, akku ja laturi mukaan. Oikeus yhteisiin vesi- ja maa-alueisiin seuraa mukana.
Lisätietoja ja kuvia kohteesta soittamalla tai viestiä laittamalla. Tämä paikka täytyy nähdä. Tarjouksiakin kuunnellaan.
Ilmoittaja: Eija Sijainti: 63330 Pahajoki  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.