Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Vapateline/Uistelutelinekehikko Buster RS

90 €
Hapon kestävästä rosterista valmistettu vapateline RS Busteriin mitoitettuna edullisesti käytön puutteessa. Mahdollistaa esteettömän liikkumisen venessä uistelun aikana.
Tämä kestää isältä pojalle...

Nopea kiinnitys ja irroitus vain kahdella mutterilla. Kiinnityssysteemi näkyy kuvista, kehikko pysyy tukevasti paikallaan. Tarpeen ja toivomusten mukaan hitsaan rst- vapaputkia kehikkoon lisää tarvittavan määrän samaan hintaan.

Tämä kulkeutuu tarvittaessa Vaasa- Alajärvi reitin varrelle.

Tarjolla olisi myös monen kokoista hapon kestävää 4-5 metrin pituista rst- putkea esim. u- kehikkojen valmistukseen. Monissa putkissa on 90 asteen kulma/ mutkapala valmiina putken toisessa päässä.

Tarjolla olisi myös eloksoitua 3 mm alumiiniprofiilia, joka ei hapetu, 40cm ja 30cm. levyistä, 2m. pitkiä.Molemmissa reunoissa 4x 4 cm kulma ja toisissa 4x 12.5 cm reunalla kaapelikourua josta hyvä tehdä esim. laatikostoa veneeseen ym. säänkestoa vaativaan kohteeseen. Esim. kuvan busteriin tehty keskikohtaan alumiinilaatikko näistä , näkyy hieman kuvassa...


tiedustelut: p. 050-590 5959 Arto

hakusana: uistelu, veneily, vetouistelu

Ota yhteyttä ilmoittajaan Arto Mäkinen
Ilmoittaja: Tuulikki Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Metsästys & Kalastus Tyyppi: Myydään
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (21)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.