Pyhä ski in, mökki, kesä ja ruska

Mökki on vasta loppusyksystä valmistunut kylpyhuone-saunaremontista, tervetuloa entistä upeampaan Lappimajaan! Kesäkuun vapaat viikot äkkilähtöhinnoin. Varauskalenteri ja lisää kuvia löytyy meidän omalta sivulta: https://app.moder.fi/lapland-villas

Erinomainen sijainti keskellä keskusta, kansallispuiston, rinteiden ja palveluiden vieressä, mutta silti omalla maisemalla metsäiseen rinteeseen. Et tarvitse autoa majaillessa täällä. Päivitetty varauskalenteri: https://laplandvillas.bookingonline.fi/

Lappimaja on 6 hengen tyylikäs keloasunto Pyhän keskuksessa, hissi ja ladut 50-150m, ravintolat, kauppa, kansallispuisto ja vaellusreitit 100-300 m.

Kelomökissä on avoin oh-keittiö, mh 160cm sänky, tilava ja korkeahko parvi ja sauna. Isot ikkunat aukeavat metsäiseen rinteeseen. Lemmikit ovat sallittuja vain lisäpyynnöstä, 30eur/lemmikit/majoitus.

Alue ja mökki soveltuu erityisesti perheille ja pariskunnille.

HINNAT JA VAPAAT AJANKOHDAT: Vuokraamme mökkiä minimissään 2 vrk matalasesonkina, hinnat toukokuusta heinäkuun alkuun alkaen 95eur/vrk su-to. Sesonkiaikaan vuokraukset 5-7vrk.
Päivitetty varauskalenteri: https://laplandvillas.bookingonline.fi ja lisää kuvia löytyy Facebookista ja Instagramista nimellä Lapland Villas.

Pyhätunturilla meillä on aivan keskuksen ytimessä 100 m tästä mökistä, 50 m rinteistä tätä edullisempi 4-5 hengen keloasunto Tunturimaja ja Pyhämajat osoitteessa Ukonhattu 3 josta on max 100m kaikkialle. Uusi vuosi vielä vapaana.

Rukalla perheellämme on isompia ski in - kelomökkejä Villa Saarua by the Slopes 8 hengelle, toinen vielä isompi Ruka View 100m Villa Saaruasta.

Kaikki meidän mökit sijaitsevat ydinkeskustassa tai lähellä keskustaa, rinteitä ja Skibussia eikä autoa tarvitse lomaillessa. Hiihtointoilijoina ladut ovat kaikkien mökkien vieressä 50-150 m päässä.

ruka, pyhä, pyhätunturi, kuusamo, mökki, keloasunto, kelomökki, Ski in, rinteet, ladut, stuga
Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 98530 Pyhätunturi  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.