Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Pyhä ski in, mökki, kesä ja ruska, talvisesonki

Mökki on vasta valmistunut kylpyhuone-saunaremontista, tervetuloa entistä upeampaan Lappimajaan! Huhtikuun vapaat viikot äkkilähtöhinnoin.
Erinomainen sijainti keskellä keskusta, kansallispuiston, rinteiden ja palveluiden vieressä, mutta silti omalla maisemalla metsäiseen rinteeseen. Et tarvitse autoa majaillessa täällä. Päivitetty varauskalenteri: https://laplandvillas.bookingonline.fi/

Lappimaja on 6 hengen tyylikäs keloasunto Pyhän keskuksessa, hissi ja ladut 50-150m, ravintolat, kauppa, kansallispuisto ja vaellusreitit 100-300 m.

Kelomökissä on avoin oh-keittiö, mh 160cm sänky, tilava ja korkeahko parvi ja sauna. Isot ikkunat aukeavat metsäiseen rinteeseen. Lemmikit ovat sallittuja vain lisäpyynnöstä, 30eur/lemmikit/majoitus.

Alue ja mökki soveltuu erityisesti perheille ja pariskunnille.

HINNAT JA VAPAAT AJANKOHDAT: Vuokraamme mökkiä minimissään 2 vrk matalasesonkina, hinnat toukokuusta heinäkuun alkuun alkaen 95eur/vrk su-to. Sesonkiaikaan vuokraukset 5-7vrk.
Päivitetty varauskalenteri: https://laplandvillas.bookingonline.fi ja lisää kuvia löytyy Facebookista ja Instagramista nimellä Lapland Villas.

Pyhätunturilla meillä on aivan keskuksen ytimessä 100 m tästä mökistä, 50 m rinteistä tätä edullisempi 4-5 hengen keloasunto Tunturimaja ja Pyhämajat osoitteessa Ukonhattu 3 josta on max 100m kaikkialle. Uusi vuosi vielä vapaana.

Rukalla perheellämme on isompia ski in - kelomökkejä Villa Saarua by the Slopes 8 hengelle, toinen vielä isompi Ruka View 100m Villa Saaruasta.

Kaikki meidän mökit sijaitsevat ydinkeskustassa tai lähellä keskustaa, rinteitä ja Skibussia eikä autoa tarvitse lomaillessa. Hiihtointoilijoina ladut ovat kaikkien mökkien vieressä 50-150 m päässä.

ruka, pyhä, pyhätunturi, kuusamo, mökki, keloasunto, kelomökki, Ski in, rinteet, ladut, stuga
Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 98530 Pyhätunturi  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.