Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ruka, joulu tasokas mökki rinteessä, joulu

Joulu vapaana esim 19-26.12 2200€, vuokrattu 26.12 eteenpäin.

Vuokrataan tasokas kelomökki isolla eteläterassilla rinteiden, hiihtolatujen, vaellusreittien, lastenmaan ja gondoolin vieressä. Rinteeseen ja ladulle 2 min kävely. Kalaisa Ylä-Pessarijärvi on vajaan kilometrin päässä. Valtavaaran luonnonsuojelualue ja kansallispuisto alkavat käytännössä takapihalta. Mökki on täydellisesti varustettu myös pidempään oleskeluun ja ennen talvea voimme harkita myös pidempää vuokrausta.

Mökissä on avoin ja tilava yhteinen tila, 2mh ja iso avoparvi kolmella sängyllä. Ulkovarastoissa voit säilyttää esim. suksia ja polkupyöriä.

Hinnat ja varauskalenteri: https://laplandvillas.bookingonline.fi , joulu vapaana 19-26.12. Lisätietoja viestillä tai soittamalla. Villa Saaruan kuva-albumin alta näet lisää kuvia https://m.facebook.com/pg/laplandvillas/photos/?ref=content_filter&mt_nav=0

Meillä on tämän vieressä 50m myös isompi 4mh mökki jos haluatte tulla loman viettoon ystävien tai suvun kanssa.

Minimivuokrausaika 3 vrk matalasesonkina. Jouluna ja hiihtolomille on vielä vapaata, uusi vuosi varattu.

PYHÄTUNTURI: Meillä on kelomökkejä Pyhän ytimessä 50-150m rinteistä, laduilta, ravintoloista ja liikekeskuksesta. Mökkeihin mahtuu 4-6 hkl. Keloasunnoista 5 on samassa rivitalossa ja kaksi 100m päässä toisistaan. Voitte vuokrata esim. koko rivitalo jos tulette isommalla porukalla Esim 20 hkl, 5x4hkl.
Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 93825 Rukatunturi  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.