Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

2x Tekstiilipesuri Vacmaster Professional

30 €
Vuokralla kaksi tekstiilipesuria Helsingin Pihlajamäessä. Nouto mahdollista arkisin klo 17 jälkeen Viikonloput erikseen sovittavissa Vuokraus on lähtökohtaisesti 24h, palautus seuraavana päivänä.

HUOM. Poikkeusaikataulut:
18.6-30.6. nouto mahdollista jo klo 11:00.
1.7-4.7 vuokraus ei ole mahdollista.

Vuokrataan kaksi erikokoista tekstiilipesuri Vacmaster Professional 20L/30L tyyppitiedot kuvista. Laitteet ovat ammattikäyttöisiä, tehokkaita ja varustettu isoilla säiliöillä pidempiinkin töihin.

Laitteen vuokra on 30€/pv, johon sisältyy pesuaine päiväksi 200ml pesuainetta, josta riittää kahteen täyteen 4L säiliöön. Pesuaineen käyttöohjeet laitteen mukana.

Pesukohteita mm:
-Kankaiset huonekalut tai auton penkit
-Kaikenlaiset matot ml. kokolattiamatot.
-Sängyt, patjat, sohvat

Ei sovellu mm:
-Nahkalle
-Koville pinnoille
-Verhoille

HUOM. Autojen penkkipesut 20€/penkki

Mikäli et halua itse suorittaa pesua, voin tulla pesemään kohteet sopimuksen mukaan lähinnä viikonloput, mahdollista varausjonoa voi olla. Hinta-arvio riippuu etäisyydestä, työn määrästä ja pesuaineista hintahaarukka 30-50€ Laitteen kuljetus on sovittavissa lähinnä viikonloppuisin, muuten se pitää itse noutaa

Käyttöohjeet ja opastus sopimuksen / luovutuksen yhteydessä. Työn aikana on mahdollista saada etäkonsultointia tarpeen mukaan. Huomioithan, että pesty kohde voi kuivua useita tunteja.

Kohtele laitetta kuin omaa. Työn jälkeen tyhjennä säiliö ja putsaa tarvittaessa ulkopinnat. Laite tulee palauttaa siistinä ja ehjänä. Hyvä laitteen käsittely pidentää sen ikää ja mahdollistaa vuokrausta myös jatkossa.

Tiedustelut, varaukset ja sopimukset tekstiviestillä +358 400 550 082
Ilmoittaja: Matias Sijainti: 00710 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Palvelut Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.