Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Maisemakompostori / Landscape composter

200 €
Myydään Biolanin harmaagraniitti, kivityylinen maisemakompostori tilavuudeltaan arviolta 450 L. Maisemakompostori toimii erinomaisena säilytysastiana pihatyökaluille ja leikkivälineille, jos ei haluta käyttää kompostina. Painoa on noin 19 kg. Laitetaan kuljetuskuntoon, kunhan saadaan sovittua noutoajankohta. VAIN nouto Keski-Espoosta Lippajärveltä omakotitalosta, pakettiauton saa kotioven viereen tarvittaessa.

Biolan gray granite, stone-style landscape composter estimated volume 450 L is for sale. The landscape composter serves as an excellent container for yard tools and play equipment if you do not want to use it as compost. It weighs about 19 kg. Well put the composter in transport condition as long as the pick-up time can be agreed upon. ONLY pick-up from Central Espoo from Lippajärvi from a detached house, you can get a van next to the front door if necessary.
Ilmoittaja: Samu Sijainti: 02940 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.