Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Helkama Jopo Limited Edition 2009

150 €
Myynnissä vaaleanruskea-beige vaihteeton Helkama Jopo -kaupunkipyörä Limited Edition 2009 24 tuuman alkuperäisillä renkailla. Pyörässä on kulumia ja kunnostusvaraa vuosien varrelta, mutta kaikki osat ovat alkuperäisiä. Pyörän takaheijastin on hävinnyt, mutta on korvattavissa. Runkolukko löytyy takapyörästä ja siihen sisältyy kaksi avainta. Säilytetty pidemmän aikaa väestönsuojassa. Tarkempia lisätietoja kannattaa kysyä vielä minulta jos kiinnostuit. Laitetaan kuljetuskuntoon, kunhan saadaan sovittua noutoajankohta. VAIN nouto Keski-Espoosta Lippajärveltä omakotitalosta, auton/pakettiauton saa kotioven viereen tarvittaessa.

Light brown-beige gearless Helkama Jopo city bike Limited Edition 2009 with 24-inch original tires is for sale. The bike is subject to wear and repair over the years, but all parts are original. The rear reflector has disappeared but is replaceable. The frame lock is located on the rear wheel and includes two keys. Preserved for a long time in the civil shelter. Feel free to ask me for more detailed information if youre interested. Well put the bike in transport condition as soon as the pick-up time can be agreed upon. ONLY pick up from Central Espoo from Lippajärvi from a detached house, you can get a car / van next to the front door if necessary.
Vuosimalli: 2009
Ilmoittaja: Samu Sijainti: 02940 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Pyörät Tyyppi: Myydään
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.