Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Kolme upeaa antiikkituolia tammea

Kolme antiikkituolia etelä-euroopasta, tammea.Tyyliltään ovat 1500/1600- luv vaihteesta,oikealta iältään ovat 1800- luv tehtyjä. Mahtavat ja syvät kaiverrukset selkänojan ja etusarjan poikkipuissa.

Kunto: patinaa 150-200 vuoden ajalta, naarmuja,jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla,petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, kovaa ja kuivaa tammea, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Tuoli viimeisen kuvan keskellä on lähinnä sivutolppien osalta aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa, kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä. Tuo ei tietenkään mikään vika ole, mutta rehellinen kuvaus jotta ostaja tuonkin kuvista huomaa.

Kuvissa oleva 1500- luv lopun tyyliä oleva kirjoituspöytä on myös myynnissä kannen päällinen ja reunat korjattuina, tässä tuoli-ilmoituksessa pöytä on vielä nahkapäällisen osalta korjaamaton. Katso uudemmat kuvat pöytäilmoituksestani.

Hinnat tuoleille = yksittäin en myy, kaksi tuolia maksaa 300 eur ja kolmen setin saa omakseen 380 eurolla. Pöydän ostaja saa nämä kolme ja kaksi muutakin tuolia kaupanpäälle.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.