Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

MYYTY!

Siisti kaksio Vaasan ydinkeskustasta

600 €
Vuokrataan heti vapaa neljännen kerroksen 2h+k+kph+vaatehuone+parveke 49,5 m2 Vaasan ydinkeskustasta Rewell Centerin talosta. Yhtiön ulko-ovelta olet parin askeleen päässä Rewell Center -ostoskeskuksen ulko-ovesta ja keskustan kaikista palveluista.

Asunnosta ja koko huoneiston levyiseltä parvekkeelta on kaunis panoramanäkymä kaupungintalon puistoon. Asunto on esteetön: kulku katutasosta huoneistoon onnistuu hisseillä ylittämättä isoja kynnyksiä.

Vuokraan sisältyy uusi astianpesukone. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä.

Taloyhtiöstä löytyvät pyykkitupa, pyörävarasto, asuntokohtainen kellarivarasto ja erittäin siisti ullakkovarasto.

Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva ja vuokrasopimuksen voi irtisanoa loppumaan aikaisintaan 31.7.2022. Vuokra 600 €/kk + 15 €/henkilö/kk vesiennakkomaksua + 26 €/kk sähköennakkomaksua. Vesi ja -sähkömaksut tasataan kulutuksen mukaan. Vakuus 900 €. Vuokra sisältää kaukolämmön ja kaapeli-TV:n.

Luottotiedot tarkastetaan. Vuokralaisen tulee sitoutua pitämään kotivakuutus vastuuosalla voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Käyttösähkö maksetaan sähköennakkona. Tupakointi ei ole sallittu. Lemmikit sopimuksen mukaan.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.