Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Jättikokoinen messinkivati Raamattuaiheella

300 €
Mahtavan suuri messinkivati, halkaisija 87 cm.
Raamatullinen aihe, jossa 2 vakoojaa Joosua ja Kaaleb ovat palaamassa Kanaanin maalta Mooseksen lähetettyä heidät sinne tiedustelureissulle. Kantavat olallaan seivästä, jossa roikkuu isoja rypäleterttuja.

Mallia tähän on otettu 1500- luv Nurnbergiläisistä kaste ja almuvadeista, joissa keskellä on joku Raamatullinen kuva-aihe ja sen ympärillä kiertää teksti kehänä ympäri vadin. Myös vadin reuna on koristeltu, reunan leveys 11 cm.

Vatini on noin 100- vuoden nurkilla iältään, 1900-luv alkupuolelta, etupuoli on pidetty kiiltävänä , mutta takaa annettu patinoitua.
Takana on myös jämerä ripustuskoukku. Vadissa on käytönjälkeä, naarmuja ja pientä lommoa muutamia siellä täällä.
Jäljet , tummentumat ja vaalentumat, pienet naarmut hukkuvat enimmäkseen vadin koristeellisuuteen ja kiiltoon, se mikä häiritsee ketäkin vaihtelee. Jälkiä etupuolella kuitenkin on.

Alhaalla, kello kuuden kohdalla parin sentin päässä vadin ulkoreunasta on yksi aivan pieni, 1 millin leveä ja 3 mm pitkä reikä. Sitä ei huomaa millään vadista etupuolelta ellei katso valoa vasten tai lampulla takaapäin valaisemalla. Pieni reikä on koristeen kohdalla, eikä haittaa visuaalisesti. Kuvaus täytyy kuitenkin aina olla rehellinen ja tuotteen mahdolliset viat / puutteet täytyy aina kertoa.

Suuren kokonsa vuoksi ei ole silti niin painava kun kenties voisi olettaa. Spottilampun kohdeloisteessa iso vati suorastaan säihkyy ja pääsee oikeuksiinsa.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.