Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Buffalo reititin

15 €
Buffalo WHR-HP-G54
ominaisuudet
AirStation Wireless-G MIMO Performance Router & Access Point alkaen Buffalo yhdistää toiminnot kaapeli / DSL-reitittimen ja langattoman tukiaseman yhdeksi pienikokoisella laitteella. Reitittimen avulla voit jakaa Internet-yhteytesi useiden tietokoneiden välillä, jotka voivat muodostaa yhteyden tavallisen 802.11b/g langattoman yhteyden tai minkä tahansa neljän langallisen RJ-45 Ethernet-portin kautta.

Reitittimessä on myös palomuuri, joka suojaa sinua haittaohjelmilta, jotka voivat hyökätä tietokoneeseesi Internetistä, sekä langaton tietoturva varmistaaksesi, että tietosi pysyvät yksityisinä.

Reititin pystyy saavuttamaan 54 Mbps:n nopeuden tavallisen 802.11g langattoman yhteyden kautta ja se on myös täysin taaksepäin yhteensopiva laitteiden kanssa, jotka käyttävät vanhempaa 11 Mbps 802.11b -standardia. Reititin tukee myös Turbo G 125 -tilaa, joka tukee 125 Mbps kaistanleveyttä. Nämä ominaisuudet tekevät langattomasta reitittimestä loistavan tavan lisätä langaton yhteys kotiverkkoosi.
Langalliset ja langattomat liitännät
Langattomien ominaisuuksien lisäksi reitittimessä on 4 tavallista 10/100 Mbps RJ-45 Ethernet-porttia, joiden avulla voit yhdistää tietokoneita ja laitteita, joihin ei ole asennettu langatonta korttia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden yksinkertaisesti kytkeä pöytätietokoneesi reitittimeen ja muodostaa yhteyden verkkoon langattomasti kannettavan tietokoneen kautta.

54 Mbps Speed ​​Plus Turbo G 125
The 802.11g protocol allows for data rates of up to 54 Mbps when used with other 802.11g devices. The router is also fully backwards compatible with the older 11 Mbps 802.11b protocol and up to four devices can be connected via wired RJ-45 connections at 100 Mbps. The router also supports Turbo G 125 which allows for communication speeds of up to 125 Mbps when used with other Turbo G 125 devices.

MIMO Technology
This router features MIMO technology that helps it to achieve higher real-world transfer speeds and
Ilmoittaja: Ari Sauso Sijainti: 65300 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.