Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Kissanpentu, nuori kissa

Etsitkö seuraksesi ihmisläheistä, kehräävää ja leikkisää nuorta kissaa. Tarjolla olisi nuori ihmisläheinen, kiltti ja seuraa hakeva uros puoleinen leikkaamaton kissa. Sisäsiisti. Väriltään on valko - oranssi. Todella komea ja ihana kissa. Noin 8kk. Tottunu pääsemään myös pihalle. Mutta ei kuitenkaan ole pääsääntöisesti ulko kissa eikä ulko kissaksi luovuteta :
Kissa ei ole saanut rokotuksia, mutta madotettu on.

Kissa voi muuttaa uuteen kotiin, heti hyvän kodin löydettyä : Olemme kuitenkin tarkkoja minne kissa luovutettaisiin. Joten oletan heti yhteyttä ottaessasi valmis kertomaan tulevasta kodista, itsestäsi / ja perheestäsi. Minkä ikäisiä henkilöitä ja onko lapsia tai muita eläimiä. Kissa luovutetaan ainoaksi kissaksi ja mielellään ainoaksi lemmikiksi. Kissasta peritään maksu, joten ei ole ilmainen.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Annetaan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.