Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Pyhä ski in talvi,kevät,kevät, palvelut ja kansallispuisto 50-100m

Vielä 1 asunto vapaana pääsiäiselle ski in-huoneistossa, pääsiäisen jälkeen löytyy hyvin vapaata. Varauskalenteri https://laplandvillas.bookingonline.fi

Kansallispuiston portilla, ski in, ski out rinteet, ladut, ruokaravintola 50m ja ovelta suoraan myös Kansallispuistoon, minimivarausaika 2 vrk su-to. Wi-Fi, soveltuu erinomaisesti myös etätöille.

Vuokrataan Pyhän parhaalta paikalta keskeltä rinteitä kelohuoneistoja 1-5kpl tai koko rivitalo os. Ukonhattu 3. Pyhämajat sijaitsevat keskellä Pyhätunturin ydintä, 50 m rinteiltä, laduilta ja Ravintola Huttuhipusta, 100m kaupoista, kansallispuistosta ja kylän muista ravintoloista. Kelohuoneistoissa on tupa, kylpyhuone ja täydellisesti varustettu keittiö. Kelohuoneistoja on yhteensä 5 ja voitte vuokrata vaikka kaikki kerralla jos tulette isommalla porukalla enintään 20 hlö. Pihapiiri soveltuu myös lapsiperheille. Erinomainen Wi-Fi ja kelohuoneistot soveltuvat hyvin myös etätöihin.

Meillä on myös lemmikeille sallittuja huoneistoja. Ilmoita aina mikäli saavut lemmikin kanssa jotta voimme ohjata teidät oikeaan mökkiin. Lemmikkimaksu on 30eur per majoitus.

HINNAT: vuokratessa koko rivitalo hinta neuvoteltavissa, muutoin katsokaa meidän uusi täysin suomalainen verkkokauppa jonka kautta varauksen voi tehdä suoraan https://laplandvillas.bookingonline.fi
Huippusesongeista löytyy vapaata vielä yhdestä asunnosta pääsiäisenä. Joulu-uv 2023-24 jo täynnä kaikkialla muualla paitsi Tunturimajassa jossa uusi vuosi on vapaa 28.12 eteenpäin, minimi 6 vrk varaus huippusesonkina, vapaata löytyy myös ennen 22.12. Rukalla löytyy vielä joulu-uv vapaata parista isosta mökistä.
Vi talar även svenska!

Pyhä, ski in, kelomökki, kelo, mökki, Pyhätunturi, Luosto, Ruka, rinteet, ladut, joulu, pääsiäinen, uusi vuosi, etätyö, vuokrataan, Lapland Villas
Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 98530 Pyhätunturi  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.