Radar teleskooppipatukan umpikotelo Bonowi / ESP 21

40 €
Radar teleskooppipatukan umpikotelo Bonowi / ESP 21

Vähänkäytetty, pikakiinnitteet toimii hyvin.

Sopii 21 Bonowi/ ESP/ ASP Talon patukoille.

Italialaisen Radar 1957 valmistama huippulaadukas, pikakiinnitteinen ja säädettäväasentoinen teleskooppipatukalle tarkoitettu suljettu kova kotelo, jossa Cordura -läppä.
Radar TKP-kotelon tiukkuutta voi säätää omien mieltymyksien mukaisesti 2,5mm kuusiokoloavaimella
Radar kotelossa kannat teleskooppipatukkasi tyylillä, toimivuudesta tinkimättä!
Erittäin kestävä ja varmatoiminen 8 -asentoinen säätömekanismi, jolla saat teleskooppipatukan kantokulman säädettyä omien toiveidesi mukaiseksi. Kotelon vyökiinnityksenä on kestävä ja luotettava Velcro- pikakiinnike, joka mahdollistaa kotelon kiinnittämisen varustevyölle ilman että vyötä avataan. Kotelossa on avausta helpottava rapid release system ja erittäin kestävät nepparit. Kotelossa on myös kuppi Cordura-läpän yläosassa, joka takaa sen että koteloa pystyy myös loistavasti käyttämään lisävarusteena saatavan Bonowi Camlock kahvarenkaan kanssa. Kotelo sopii kaikkiin 50-60 mm leveisiin varustevöihin. ASP 21 T

Myyn toisen puolesta
Myynnissä muuallakin
Käteinen tai mobilepay
Nouto Vöyrinkaupunki
Ilmoittaja: Sari Tantarimäki Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Muut Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.