FARMEX Säiliöitä uusia ja Tehdaskunnostettuja

2 350 €
Esimerkiksi 2700-2800 Lit. Tehdaskunnostettu, Camlock täyttö,ylitäytön-estin,pinnankork.mittari.Pumppuyhde. Kunnostusksella Takuu. Tehdastarkastus voimassa 10 vuotta. Sininen tai Harmaa. Hintaan 2350 Eur.


Sekä samoilla varusteilla oleva 3000Lit. Tehdaskunnostettu säiliö irroitettavalla Valuma-Altaalla, kunnostustakuulla. Hintaan 4200 Eur.Hinnat sis.alv.


Tehdaskunnostettuja kokoluokassa 2700-30 000 Lit.


HUOMIOIKAA !! Farmex Valuma-Altaat ovat aina irroitettavia pulttiliitoksella, joka mahdollistaa säiliön kunnostuksen ja huollon jatkossakin. Kiiteällä valumalataalla olevaa säiliötä ei voi koeponnistaa ja koe paineistus on tulossa tulevaisuudessa suoritettavaksi, myös säiliö tarkastuksen yhteydessä.


Kiinteä Valuma-Altaalaallinen säiliö on hyvä ratkaisu lyhyt aikaiseen käyttöön Esim. Työmaa säiliöksi edullisuutensa vuoksi.


Esim. Isompaan tarpeeseen UUSI 9300 Lit. 100 Valuma-Altaalla Camlock, ylitäytön estin, pinnankorkeusmittari ja pumppuyhde.9100 € Tai samanlainen samat varusteet ilma allasta 6500 € hinnat.sis.alv.


Sekä myös peruskunnostettu 5000 lit. ilman allasta3450€ ja löytyy myös altaallisena Heti Toimitukseen .


Tai erittäin hyvällä hinta/laatu suhteella Uusi 6,2m³ Valuma-Altaalaalla Tarjous hintaan.


MARKKINOIDEN HALVIMMAT HINNAT !!!


Huomatkaa uudet FARMEX Säiliöt maalataan kokonaan myös Sisältä, joka lisää säiliön käyttöikää, ja parantaa polttoaineen laatua, kun kondenssi vesi ei ruostuta, vajaana olevan säiliön sisuksia.


NYT Tarjoushintaan sähköpumppu säiliöihin Piusi Cube 58 Lit/min. 230 v Hinta 700 Eur. sis.alv.


Käsipumppu Nira 6,letku,pistooli,lukittava kaappi hinta 360 Eur. Löytyy myös käytettyjä Niran pumppuja


Myös kuljetus onnistuu, ja voi olla jopa ILMAINEN jos saan sovittettua sopivasti muuhun kuljetukseen.


Laatusäiliöt Markkinoiden Halvinpaan HINTAAN !!!


Säiliöt Valmistetaan VTT Iso-9001 Laatujärjestelmän mukaan. Sarja tarkastuksen suorittaa Inspecta.
Ilmoittaja: Jari Ahto Sijainti: 62500 Evijärvi  Näytä kartalla
Osasto: Työkalut & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.