Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Keskiaikatyylinen raudoitettu kynttiläkirstu

350 €
Raskas, raudoitettu ja sisältä kauniilla kirkkaanpunaisella paksulla plyyshillä verhoiltu antiikkiarkku. Malli on keskiajalta, tämmöisiä sivusta avattavia käytettiin kynttiläarkkuina 1400- luvulla ja siinä tarkoituksessa tätäkin on pidetty. Tämä on oikealta iältään jotain päälle satavuotias.

Kansi pysyy salparautaan nojaten auki ks. kuva ja silloin tuo kaunis punainen plyyshiverhous pääsee esiin. **HUOM...kansi jää suljettuna n.15 mm alareunasta auki raolleen, tuo plyyshiverhous tekee sen, ettei kolahda iholleen kiinni katso kuva. Edestäpäin katsottuna sitä ei juuri edes huomaa ja kansi menee pehmeästi kiinni.

Arkkua ei myöskään saa lukkoon, koska siinä ei ole lukkoa, eikä salparaudalle ole vastakappaletta vielä. Se tarvii sellaisen U- sinkilän, jonka läpi salparauta menee ja siihen riippulukko.

Alunperin tämä on kuitenkin ollut 1800- luv työkaluarkku, se työkaluhylly on tästä poistettu. Sitten verhoiltu ja ostettu kalliit keskiaikamalliset rautakoristeet ja taottu lopuksi täyteen niittejä ja nauloja. Puu on patinoitunutta ja vanhaa ja täynnä pientä jälkeä, kolhua. Alla puiset jalakset molemmissa reunoissa kuten keskiajan arkuissa usein oli, jotta arkun pohja ei ollut vasten kosteaa lattiaa. Sivuissa kääntyvät ja tukevat rautakahvat. Mitat= leveys 88 cm x korkeus 44,5 cm x syvyys 43cm.
Todella raskas, arvioisin 40-50 kg. Hieno, verhoiltu kirstu vaikka keskiajan henkeen kynttilävarastoksi / tai käsitöille.
Tämä maksoi kauan sitten kaikkine tykötarpeineen minulle 700-750 eur, myyn nyt pois tarpeettomana 350 eurolla.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.