Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Kaksi ehjää enkelipatsasta ja iso lattiakynttelikkö

KUVAT 1-4
Kaksi suurta ja painavaa enkeliä. Ehjiä, ei kolhuja. Eivät ole antiikkisia. Ostaja noutaa nämä itse, koska ovat täysin ehjiä ja voivat kuljetuksessa kolhiintua. Silloin ostaja itse vastaa siitä miten on nämä suojannut kuljetuksen aikana. Pasuuna on irtonainen ja sen voi kuljetuksen ajaksi poistaa. Sen sijaan keihäs ei kuulu settiin. Jos nämä siis kiinnostavat ja olisit tulossa näitä hakeen, varaa riittävästi pehmusteita mukaan jotta voit suojata nämä hyvin kuljetuksen ajaksi.

Sininen puhaltaa pasuunaan ja kainalossa sininen keihäs. Enkeli on jotain harmaata,raskasta massaa. Väritetty päältä vahaliiduilla, siivet maalattu kulutetun näköisiksi kultamaalilla. Jalusta jätetty harmaaksi. Korkeus enkelillä on 75 cm, leveys 32 cm. Raskas, painaa 7 kiloa. Ehjä, ei ole palasia lohjennut. Pasuuna 34,5 cm on irtonainen ja sen voi kuljetuksen ajaksi poistaa jotta ei rikkoudu.

Punainen enkeli on suunnilleen samaa kokoa ja yhtä painava, enkeli pitelee käsissään Gloria- nauhaa, joka tarkoittaa kunniaa. Kauniit herkät kasvot, pinta maalattu. Sormien ja varpaiden kynnetkin kaiverrettu yksityiskohtineen tarkasti. Myydään vain yhdessä parina, ei erikseen. Hinta= 170 eur / pari.

KUVAT 5-6
Iso lattiakynttilänjalka puuta, 115 cm korkea puinen, lattialla seisova ,kullanväriseksi maalattu kirkkotyylinen kynttilänjalka yhdelle paksulle pöytäkynttilälle. Jalustassa kynttilän max halkaisija 8 cm, sitä ympäröi muutaman millin korkuinen ja 1 cm levyinen reunakorotus, ei kynttiläpiikkiä. Jalusta tarvii lattialla tilaa 48 x 48 cm kokoisen alueen. Mukaan tulee paksu pöytäkynttilä ja sen kanssa korkeus on n. 134 cm. Koristeelliset jalkavarret 2 cm paksua lautaa. Himmeä kullan kiilto. Hieno ja juhlavan näköinen. Tummanpunaisia tupsuja 4 kpl koristeena. Hinta= 120 eur.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.