Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Kolme antiikkituolia tammea

Kolme tummanruskeaa ,hienoa barokkityylistä antiikkituolia etelä-euroopasta, tammea.Tyyliltään ovat 1500/1600- luv vaihteesta,mutta oikealta iältään ovat 1800- luv tehtyjä. Barokkiajan tunnukset , volyytit ja akantuslehdet kaiverrettu poikkipuihin. Mahtavat ja syvät kaiverrukset niin etusarjan kuin selkänojankin poikkipuissa.

Kunto: patinaa 150-200 vuoden ajalta, naarmuja,jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla,petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, kovaa ja kuivaa tammea, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Tuoli viimeisen kuvan keskellä on lähinnä sivutolppien osalta aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa, kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä. Ei siis ole mikään vika, mutta kerrottu että ostaja huomioi kuvista tämänkin.
Hinta= 250 eur / kpl.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.