Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Juuri remontoitu 2-3 h+k keskustassa

650 €
Vuokrataan heti vapaa 45 m2 siisti pieni kolmio loistavalta sijainnilta keskustasta. Keskustan palveluiden lisäksi kaikki korkeakoulut ovat kävelymatkan päässä: Vaasan yliopisto 1 km, VAMK 1,2 km, Novia 900 m, Åbo Akademi 500 m ja Hanken 350 m.
Asuntoon on juuri valmistumassa keittiöremontti, seinät on juuri maalattu ja kylpyhuone on uusittu 2010-luvulla. Asunnossa astianpesukone ja pyykkikoneelle on liitäntä. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone avokeittiöllä, eteinen ja kylpyhuone. Molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapit ja toisessa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Pohja mahdollistaa monenlaisen sisustamisen!
Taloyhtiön vieressä kujalla ja kadunvarressa on parkkipaikkoja. Taloyhtiön parkkipaikat jonottamalla.
Taloyhtiöstä löytyvät talosauna, pyykkitupa, pyörävarasto ja hyvin asuntokohtaista varastotilaa ullakolla ja kellarissa.
Vuokra 650 e/kk + 22 e/henkilö/kk vesimaksu. Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan. Rahavakuus 1000 e. Vuokra sisältää kaukolämmön, kaapeli-TV:n ja 25M taloyhtiönetin Elisalta vuokralainen hankkii reitittimen. Vuokrasopimus toistaiseksi voimassaolevana.
Luottotiedot tarkastetaan. Vuokralaisen tulee sitoutua pitämään kotivakuutus vastuuosalla voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen käyttösähkölle. Tupakointi ja lemmikit eivät ole sallittuja.
Ilmoittaja: Essi Nevasaari Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.