Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

LINN Sekrit DSM ja Linn Sneaky Unik kaiuttimet

1 400 €
Kunto uutta vastaava

Voit ohjata Linniä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
LINN Sekrit DSM sisältää erinomaisen verkkosoittimen, jolla voit soittaa sekä verkosta, verkkoradioasemat, Spotify:n, YouTubet ym. sekä kovalevyltä/tietokoneeltasi sinne tallennetut CD-levyt jne. Lisäksi HDMI otoilla digiboksiltasi, Blu-ray-/DVD -soittimeltasi ja pelikonsoliltasi. Kuva TV:lle HDMI lähdöstä.
Linn Sekrit toimii myös DAC-muuntimena.
Analogisia sisääntuloja on yksi. Etuvahvistinanto on lisänä eli päätevahvistimen, subbarin tai aktiivikaiuttimien kytkentä onnistuu.
Digi-inputteina ovat kummatkin, optinen ja koaksiaalinen ja niiden seurana on kolme HDMI:tä ja myös HDMI-anto. TV:n äänet pääsevät todella oikeuksiinsa.
Sekrit DSM:ssä on neljä päätevahvistinta. Musiikkia saa siis hyvin helposti useampaan huoneeseen tai yhden kaiutinparin voi bi-ampata.
Speakon liittimet tulevat laitteen mukana.

Linn Sneaky Unik kaiuttimet

Hinta koko paketille 1400,-


Alkuperäiset hinnat: Linn Sekrit DSM -verkkosoitin: 2 192 euroa. Linn Sneaky Unik -kaiuttimet: 800,-/kaiutinpari.


Linn Sekrit DSM + Linn Sneaky Unik speakers in excellent condition. This versatile device can be used horizontally or vertically and it can serve as a standalone streamer, a DAC, or even as an all-in-one system. It has built in amplification and speaker outputs. This is like new. This device works great. Linn Sneaky Unik speakers are also like new. Ask more info.

Ilmoittaja: JTK Sijainti: 99300 Muonio  Näytä kartalla
Osasto: Stereo & Radio Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.