Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ylläs uthyres stuga / vuokrataan mökki

Uthyres mysig stuga med vacker fjällutsikt i Ylläsjärvi. 65 m2 parhushalva med vardagsrum, 2 sovrum, kök, 2 loft ena att sova på, andra utrustat med justerbart arbetsbord, bastu, duschutrymme och toalett. Nyligen renoverad. Lugnt läge, ingen genomfart. Passar barnfamiljer. Skidspåret går 20 meter från stugknuten. Vandringsleder och vacker natur att utforska i närheten. 1 km till närmaste skidcafé Aurinkotupa, 5 km till närmaste butik Eelin kauppa, 9 km till Ylläsjärvi skidcentrum slalom.

Tilläggsinformation, priser och bokningskalender: https://www.gofinland.fi/kolari/vuokramokki/1267811/6+2-henkiloa

Vuokraamme Ylläsjärveltä Kierintieltä kelohonkaista 65 m2 paritalon puolikastamme 2 mh, oh, nukkumaparvi, etätyöskentelyparvi, k, s, erillinen wc. Mökkiin majoittuu 6-8 aikuista.

Mökistä on kaunis näkymä tunturiin ja oma rauha. Sopii mainiosti joko lomailuun luonnon helmassa tai etätyöskentelyyn, jota varten on oma parvi varustettuna säädettävällä työpöydällä. Mahdollista vuokrata myös viikkoa lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Lapsivarustus löytyy ja lainattavissa myös mm. 2 lapsen Thule-vaunu.

Lisätietoa kohteesta, hinnasto ja ajantasainen varauskalenteri: https://www.gofinland.fi/kolari/vuokramokki/1267811/6+2-henkiloa
Ilmoittaja: Sami Pekola Sijainti: 95980 Ylläsjärvi  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.