Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Antiikkinen kirjoituspöytä tai pöytäryhmä

3 800 €
Espanjalainen Barokkikirjoituspöytä, tyyli 1500-luv loppua / 1600 -alkua, todellinen ikä on 1800- lukua, puuta ja rautaa, kuvionahkakansi, alapuoliset koristeelliset rautatukivarret. Harvinainen ja hieno malli.

Messinkiniitit kiertää pöydän reunassa, 3 pitkää ja tilavaa vetolaatikkoa, kaikissa toimivat lukot ja avain. Harittavat jalat. Rautavarret, joissa koristeelliset peltilehdet ja 10 cm pyöreät kiekot, yksi kahdeksasta lehdestä puuttuu. Puuosissa koristeellisia kaiverruksia ja urituksia.

Painava, tukeva pöytä: harittavilla jaloilla ja rautatukivarsilla luotiin illuusio ikäänkuin jalat olisivat leviämässä ilman noita tukevia varsia.Tämä oli näissä Espanjalaisissa pöydissä yleistä. Jalat harittavat hieman sivuille ja aavistuksen taakseppäin.

Nahkakantta on korjattu, huom...kuvissa 1-4 pöytä on vielä ilman kannen kolmiomallista nahan korjausta. Nurkan kolmiomallisen korjauksen näet kuvista 5-6. Reunoja on korjailtu päällisen osalta nurkasta ks. kuvat ja muutama koristeniitti eri mallia kuva 6, kuitenkin sopivat alkuperäisten kanssa yhteen. Nahkapäällinen oli kulmasta halkaistava kolmion mallisesti, jotta sen sai uudelleen liimattua pintaan sen kupruiltua hieman. Tästä on jäänyt liimasauma, joka näkyy kuvissa 5-6. En halunnut heittää alkuperäistä nahkaa pois, säilytin sen viimeiseen asti. Tuo korjausjälki oli vaan hyväksyttävä, minusta se sopii pöydän luonteeseen ja antaa alkuper nahalle 100 v lisäaikaa.

Nämä Espanjalaiset pöydät ovat maailmalla kalliita, usein 3500 - 6500 eur + kallis rahti + tullin määräämä ALV jos tekee hankintansa EU:n ulkopuolelta. Hintoja voin todentaa ostohetkellä vastaavista jos haluaa varmistua, että nämä sen verran maksavat. Esim Englannissa kaikki antiikkia olevat jalopuukalusteet ovat ihan omassa hintaluokassaan.

Katsomalla toisen ilmoitukseni löydät tähän pöytään sopivia hienoja kaiverrettuja antiikkituoleja.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.