Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Antiikkituoleja 3 kpl

Kolme antiikkituolia tammea.Tyyliltään ovat 1600- luv alun etelä- eurooppalaista Barokkimallia,oikealta iältään ovat 1800- luv tehtyjä.
Mahtavat ja syvät kaiverrukset selkänojan ja etusarjan poikkipuissa. Kunto: patinaa 150-200 vuoden ajalta, naarmuja,jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla,petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, kovaa ja kuivaa tammea, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Tuoli viimeisen kuvan keskellä on lähinnä sivutolppien osalta aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa, kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä. Tuo ei ole kuitenkaan mikään vika. Tuoli on ehjä ja toimiva.
Hinta= 250 eur / kpl.

Katso myös tältä samalta palstalta toinen tuoli-ilmoitukseni, jossa olisi näiden lisäksi myynnissä 2 kpl hieman isompaa ja korkeampaa Renesanssituolia. Ne ovat samaa tummaa tyyliä, ja täynnä kaiverruksia. Vähän isompia vaan, esim pöydän päihin. Neljästä tuolista saisi jo pöytään tuolit ja viides jäisi varatuoliksi jos yksi matalampi sattuisi rikkoontumaan. Yhden rikkoontuneen tilalle kun ei koskaan tahdo löytää täysin samanlaista tilalle. Kiitos.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.