Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Aito arkku keskiajalta v. 1450-90

5 700 €
Laitoin vaihtoehtona toisenkin aidon 1400-luvulta olevan arkun myyntiin. Se toinen on kalliimpi, joten kyselen jonkin aikaa tulisiko tästä halvemmasta tarjouksia.

Tässä on restaurointeja, ne alentavat hintaa. Keskiajan arkkuja 1400- luv ja sitä vanhempia ei koskaan ole kukaan myynyt Suomessa. Siinä mielessä tämä, että tarjoan kokoelmastani jompaa kumpaa arkkua myyntiin on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia jotain harvinaista. Myisin yhden.

Suuri tasakantinen tammiarkku keskiajalta, 1400-luv jälkimm puoliskolta, Ranska n. 1450-90. Tyyli Gotiikkaa. Näin suuria käytettiin keskiajalla monipuolisesti, tavaroiden säilytykseen, penkkeinä ja myös sänkynä. Se että runko on paksua lankkua kertoo arkun varhaisesta iästä. Etu ja sivuseinien profiloitu paneelikoriste on nimeltään linenfold-panel, eli muistuttaa koholle taiteltua kangasta tai pyyhettä laineineen. Tämä taitos on se varhaisin malli, tyypillinen 1400- luvulle ja oli pois muodista jo v. 1500 mennessä.

Kaikki jalat alunperin olleet 10 cm pitemmät, kulumisesta lyhentyneet. Vas etujalan reunasta pala pois, ei kuitenkaan keiku. Murentumaa, kolhua ja naarmua, kuuluu asiaan kun ikää on 530-570 v. Ei ole ötökkää,eikä haise millekkään. Painoa 100 kg, pit 168 cm, lev 66 cm ja kork 71 cm.

RESTAUROINNIT JA KUNTO= ks.viimeinen kuva, jossa sinisellä merkitty korvatut takajalat ja kannen reunarimat. Kaikki muu runko onkin sitten alkuperäistä. Lukko keskiajalta 1400/1500-vaihteesta, mutta toisesta arkusta. Lukon kehyksestä vasen reuna puuttuu ks. kuva. Avain on, kieli liikkuu, salparautaa ei ole. Alkuperäiset rengassaranat. Kunnoksi annan hyvä / tyydyttävä, luja, kestää käyttöä, ulkoasussa kolhuja ja rosoisia reunoja.

DOKUMENTIT= tästä on viranomaisdokumentit + rahtikirjat + kuitit esittää + myyjän allekirjoittama kuvallinen aitoustodistuslausunto arkusta annetaan mukaan. Asiakirjat katsotaan naamatusten ja arkku tutkitaan. Todistan aina henkilöllisyyden ja kuitti annetaan.

Ks. myös 1400- luvun Englannin arkkuni.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.