Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Uutta halli-/toimistotilaa Suvilahdessa 130m2

1 016 €
Tarjotaan vuokralle uutta halli-/toimistotilaa Suvilahdesta. Juuri valmistunut kiinteistö sijaitsee Kankitiellä moottoritien läheisyydessä, josta hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka keskustaan.

Hallitilaa on 100 m² 17 m x 5,9 m. Sisäänkäyntejä halliin on kaksi. Edessä iso sähkötoiminen nosto-ovi korkeus 5 m ja leveys 4,40 m ja takana normaali ovi. Takaosasta löytyy myös WC/suihkutila. Halli on varusteltu 3 vaihe sähköpistokkeilla, riittävällä määrällä seinärasioita, erillisellä vesipisteellä, lattiakaivolla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Katossa hyvin valaisevat LED-loisteputket.

Toisessa kerroksessa tukevien rautaportaiden päässä avaraa ja valoisaa toimistotilaa. Tila on kooltaan 32 m² 5,5 m x 5,9 m. Tiloista löytyy sähkö- ja verkkopistokkeita työpisteille sekä minikeittiö. Lämmityksen hoitaa vesikiertoinen patteri, joka lämpenee kaukolämmöllä. Ilmanvaihtona koneellinen ilmanpoisto. Myös toimistotila valaistu LED-loisteputkilla.

Piha tullaan asfaltoimaan syksyllä ja jokaiselle vuokralaiselle sisältyy ainakin 2 tolpallista autopaikkaa. Ulkotilat myös hyvin valaistu.

Kaksi hallia
Halli-/toimistotila 127 m² 95 m²/32 m². Vuokra 900 € + alv.
Halli-/toimistotila 132 m² 100 m²/32 m². Vuokra 950 € + alv.

Vuokraan sisältyy koko tilan lämmityskustannukset sekä hallin että toimiston. Vesi ja kulutussähkö vuokralaisen vastuulla.

Nyt on hyvä tilaisuus, jos haluat hienot uudet tilat, jossa yhdistyvät toimisto ja halli/varastotila.


Ilmoittaja: Pasi Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: ASUNNOT & TONTIT Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.