Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Rivitalo 4h+k+kph Karperö, Mustasaari

189 000 €
Viihtyisä vuonna 2007 rakennettu harjakattoinen rivitalon päätyhuoneisto rauhallisella ja kodikkaalla alueella Karperössä Mattvikhagavägen 2 B 1 etsii uusia omistajia. Huoneistossa on toimiva pohjaratkaisu ja se on kooltaan yhteensä 97 neliömetriä, josta alakerrassa on 75 neliömetriä ja yläkerrassa 22 neliömetriä. Alakerrassa on keittiö, iso ja avoin olohuone, kaksi makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone saunalla. Yläkerrassa on iso makuuhuone ja tilava vaatehuone.

Uusi ilmalämpöpumppu asennettu. Lattialämmitys löytyy kaikista muista huoneista paitsi yläkerrasta, joka on lämmitetty elementeillä. Eteisessä on käytännöllinen laattalattia ja lattialämmitys.

Olohuoneesta pääsee suurelle länsiterassille jossa ilta-aurinko ja suojaisalle takapihalle. Takapihalta löytyy nurmialue, istutuslaatikoita ja marjapensaita. Pihaa ympäröivät hyvän näkösuojan luovat tiiviit aroniapensaat. Asuntoon kuuluu myös paikka autokatoksessa ja ulkovarasto. Taloyhtiöstä löytyvät myös yhteinen polkupyörävarasto/katos sekä työkaluvarasto että mahdollisuus auton pesuun. Taloyhtiön pihalla on iso nurmialue, josta löytyvät leikkipaikka, keinut ja hiekkalaatikko sekä matto- ja pesutelineet.

Sijainti on rauhallinen ja miellyttävä ja sopii erinomaisesti lapsiperheille. Koulu, päiväkoti, leikkikenttä, urheilukenttä, jalkapallokenttä, jääkiekkokaukalo ja uimaranta ovat kävelyetäisyydellä. Hyvät yhteydet kaikkiin palveluihin. Etäisyys Kivihakaan 8 minuuttia ja Vaasan keskustaan 15 minuuttia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule katsomaan!

Rasmus Holm
0503249242
rs.holm@outlook.com
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.