Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Järvi, mökki, Ruka, joulu, itsenäisyyspäivä, hiihtolomat

Joulu vapaana 28.12 asti! Itsenäisyyspv vapaana 7.12 asti. Hinta on edullisempi pidemmistä, esim viikon vuokrauksista.Uusi vuosi on varattu 3.1.2024 asti.

Mökki vasta laitettu vuokralle joten hyvin löytyy vapaata! Järvi 30m, Ruka keskus 1 km kävellen, kauppa 200m. Lisäinfoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi

Vuokrataan upea, tunnelmallinen ja valoisa kelomaja, keskeisellä ja kuitenkin rauhallisella sijainnilla järven rannalla kauppojen 200m ja palveluiden vieressä. Rukakylään on 1km kävelymatka, ladut 100 m, ski bus 200m, hiihtohissi 0,9km, rantaan alle 50m, voitte lainata perheemme soutuvenettä. Mökissä on 2 mh, erillinen, tilava parvi ja tilava oh-keittiö. Mökki soveltuu max 8 henkilölle. Ei lemmikkejä perheenjäsenemme allergian takia.

Ranta on turvallinen myös perheen pienimmille ja kesäisin voitte lainata perheemme soutuvenettä. Maja sopii erinomaisesti heille jotka haluavat nauttia luonnosta ja toisaalta kylän palveluista.

Mökistä ja meidän muista mökeistä Villa Saarua by the Slopes ja Ruka View at the Slopes löytyy lisää kuvia meidän omalla sivulla sekä Instagramista @laplandvillas ja Facebookista nimellä Lapland Villas. Tervetuloa!

Ruka, mökki, kelomökki, järvi, ranta, järvenrantamökki, Pyhätunturi, rukatunturi, Lappi, Lapland, Lappland
Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 93825 Rukatunturi  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.