Ilmoitus on vanhentunut!

Pieni noin 16-30 neliön huoneisto etsinnässä, Lapua- Alajärvi. Vähäinen tarve jokunen viikko joskus

100 €
Kalustettu tai ei. Itsellä kalusteet tarvittaessa. Saa olla myös omakotitalon tyhjäksi jäänyt pieni huone tai pihamökki, jossa tarpeelliset perusjutut, keittomahdollisuus, jääkaappi, wc suihku Autopaikka toivotaan myös.Tärkeintä on rauhallinen asumisympäristö.

Ehkä olet jo iäkäs naishenkilö, niinkuin minäkin, ja haluat joskus seuraa tai pientä apua käytännön asioissa. Olen tottunut huomioimaan toisia. Tarve asumiseen on toistaiseksi vähäinen. Pääasiassa noin parin viikon ajan kuuden tai kahdeksan viikon välein. Asumisen hintaa toivon voivani neuvotella juuri vähäisen käytön vuoksi. Tilaa pitäisi voida käyttää 2023 kesällä ja syksyllä. Myöhemmin, oikean paikan löytyessä ehkä myös whatsapp-yhteys ja alkuun sähköpostiyhteys.



Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Asunnot Tyyppi: Halutaan vuokrata
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.