Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Pieni noin 20 neliön huoneisto etsinnässä, Lapua- Kauhava- Alajärvi tai Seinäjoen lähiympäristöstä

1 €
Kalustettu tai ei. Itsellä kalusteet tarvittaessa. Saa olla myös omakotitalon tyhjäksi jäänyt pieni huone tai pihamökki, jossa tarpeelliset perusjutut: Keittomahdollisuus, jääkaappi, wc ja suihku. Autopaikka toivotaan myös.Tärkeintä on rauhallinen asumisympäristö.

Ehkä olet jo iäkäs naishenkilö ja haluat joskus seuraa tai pientä apua käytännön asioissa kun olen myös iäkäs naishenkilö ja tottunut huomioimaan toisia. Tarve asumiseen on toistaiseksi vähäinen. Pääasiassa yöpyminen noin parin viikon ajan kuuden tai kahdeksan viikon välein. Asumisen hintaa toivon voivani neuvotella juuri vähäisen käytön vuoksi. Tilaa pitäisi voida käyttää - 23 keväällä ja kesällä.. Sähköpostivastaus, kiitos. Myöhemmin, oikean paikan löytyessä ehkä myös whatsapp-yhteys.Ilmoittaja: Ritva Sijainti: 62300   Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Halutaan vuokrata
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.