Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Myynti/kioskivaunu JJ-Trailer MV3500 + Taylor C708 pehmiskone

11 500 €
Myyntivaunu on ostettu uutena keväällä 2017 ja sitä on käytetty vuoden 2022 kesään asti pehmis- ja jäätelökioskina. Vaunua on pidetty kiinteällä myyntipaikalla ja talvet suojassa. Vaunua on hinattu käytännössä vain myynti- ja säilytyspaikan välillä. Vaunu on siistissä kunnossa eikä siinä ole kolhuja yms. Teippauksia on vähän ja ne on helppo poistaa ja korvata omilla. Vaunu on jarruton ja omapainoltaan kevyt joten sitä ei tarvitse katsastaa. Vaunu on kattavasti varusteltu ja sisältää kaiken mitä kioskitoiminnan pyörittäminen vaatii mm. jäähdytyskoneen, kalusteet yms.

Pehmiskone on ostettu käytettynä vuonna 2017 ja kattavasti huollettu maahantuojan Dayton Oy toimesta samana vuonna. Tämän jälkeen koneeseen on vuosittain vaihdettu tiivistesarjat ja jäähdytyssylinterin kaapimet. Laite on tiivis eikä vuoda pehmisainetta koneen sisälle. Kone on ilmajäähdytteinen ja pastöroiva eli koneen täydellinen pesu tehdään 14pv välein ja näin ollen hukka on pientä. Uusi vastaava kone Daytonilla 18288€ Alv.0. Tässä koneessa myös oma pyörillä oleva jalusta joka pitää uuteen koneeseen erikseen hankkia. Katso lisätiedot koneesta: https://verkkokauppa.daytongroup.fi/Taylor-C708-AC-pehmytjtelkone-ilmalauhdutuksella-

Pehmiskone on tällä hetkellä varastoituna lämpimässä tilassa, mutta myös siitä on erikseen saatavissa valokuvia ja ostopäätöksen varmistamiseksi kone on mahdollista koekäyttää.

Huom. Kuvissa näkyvät jäätelöaltaat ovat Fronerin omaisuutta eivätkä kuulu kauppaan.

Havaitut viat:
- Vaunun oven tiiviste osittain murtunut, mutta korjattavissa uudella tiivisteellä
- Myyntiluukun keskimmäisen lasin reunassa joitakin säröjä, mutta lasi muuten ehjä
- Pehmiskoneessa on muutamia lommoja, mutta julkisivupuoli on siisti.

Yhteydenotot puhelimella mieluummin klo 16 jälkeen. Kerron puhelimessa mieluusti lisää ja voin myös pyydettäessä toimittaa lisäkuvia.
Ilmoittaja: Timo Sijainti: 66400 Laihia  Näytä kartalla
Osasto: Kalustot & koneet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.