Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

1930-luvun IPNOS-pastillien LIPPU ja VAAKUNA-kuvasarja, 66 kpl

Erittäin harvinainen, turkulaisen Ipnos-Pastillien Lippu- ja Vaakunakeräilykuvasarja 1930-luvulta. Kuvia ja valtioita on yhteensä 66 erilaista. Sarjan kokonaismäärä oli aikoinaan 80 kpl.
Leipätehdas Ipnos aloitti Turun Linnakadulla 1910-luvulla koneellisesti valmistaa näkkileipää. Heikki Huhtamäen johdolla Ipnos rupesi valmistamaan vohveleita v. 1936 ja keksejä v. 1938. Makeisten valmistus alkoi v. 1936.
Tunnetuin pastilli oli Figarol. Ipnos toi markkinoille myös Budapest-suklaakonvehdit, jotka ovat edelleenkin myynnissä. Pörssiyhtiö Huhtamäki Oy on Heikki Huhtamäen alunperin Kokkolaan perustama yhtiö, Oy Huhtamäen Tehtaat.

Luettelen valtiot suomenkielisinä: Suomi, Islanti, Tanska, Grönlanti, Saksa, Iso-Britannia, USA, Japani, Eesti, Latvia, Liettua, Danzig, Unkari, Jugoslavia, Tsekkoslovakia, Romania, Afganistan, Kuuba, Haiti, Meksiko, Guatemala, Ecuador, Chile, Kolumbia, Hollanti, Belgia, Turkki, Johor, Egypti, Tripolis, Tunisia, Marokko, Bolivia, Argentiina, Etelä-Afrikka, Brittiläinen Guyana, Brittiläinen Intia, Nigeria, Jamaica, New Foundland, Queensland, Mauritius, Straits Settlements, Kanada, Tanganika, Njassamaa, Sierra Leone, Itävalta, Korea, Birma, Liberia, Abessiinia, Kongo, Persia, Siam, Mantsuria, Kiina, Kambotsa, Bulgaria, Kreikka, Andorra, Ranska, Luxemburg, Espanja, Irlanti, Portugali,
Korteissa valtion nimi on neljällä kielellä:
Saksa, Englanti, Ranska ja Espanja.

Monen valtion nimi on muuttunut!

Kortit on liimattu ruutupaperille, josta pyyhin lyijykynällä kirjoitetut valtioiden nimet pois. Kaikkien taustakuvat ovat ko. valtion nimeä lukuunottamatta samanlaiset. Kuva tällaisesta otettu netistä, josta löysinkin vain tämän yhden eli Saksan lipun ja vaakunan.

Koko n. 6 x 4 cm.

Nämä ovat todellisia harvinaisuuksia!
Ajan tuomaa patinaa ja kuluneisuutta.

Hinta yht. 220,- euroa, sisältäen postituskulut seurantakoodilla.
Nouto mahdollista.
Även på svenska.

Voit ehdottaa vaihtoa esim. johonkin keräilyyn liittyvään.


Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Harrastus & Keräily Tyyppi: Myydään
Maksu: Ilmoittaja hyväksyy maksun Trustapin kautta
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.