Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Hiihtoloma viikko 9 Koli, 23.2-1.3.2024

600 €
Vietä ihana ja rentouttava hiihtoloma Kolilla 23.2-1.3.2024, Koli Country Clubin isoimmassa rivitaloasunnossa 8 hengelle noin 88 m2, vaihtopäivä perjantai klo 16.00 alkaen. Lomaosake. Perheystävällinen ja rauhallinen paikka. Lakanat, pyyhkeet ja keittiövälineet löytyvät asunnosta ja loppusiivous sisältyy. Asunnossa on 2 makuuhuonetta+tupakeittiö, sauna, iso parvi ja takka. Terassi. Pesukone, tiskikone ja kuivauskaappi löytyvät. Ilmainen pysäköinti talon vieressä. Hiihtoladut talon lähellä. Asunto on n. 6 km Kolin keskustasta, josta löytyy mm lähin ruokakauppa ja siellä olevasta hotellista löytyy uintimahdollisuus. Noin 9 km Ukko-Kolin laskettelurinteisiin. Talon lähellä olevalla jäätiellä voi ajaa vaikkapa Lieksaan katsomaan!

Vuokrataan ensisijaisesti koko viikoksi. Viikko 9 on hiihtolomaviikko Vaasassa, missä me asutaan. Lomaosake on myös myynnissä hintaan 5.900 euroa ja voidaan ottaa esim. Pajazzo osamaksuna.

Meillä on myös lomaosake Sallassa laskettelurinteessä viikko 10. Ota yhteyttä enemmän infon saamiseksi!

Ilmoittaja: Kaikenlaista / Alltmöjligt Sijainti: 83960 Koli  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.