Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Unik sommarö - Österbottens skärgård

0 €
VILLA EDEN
UTHYRES APRIL/MAJ - OKTOBER/NOVEMBER 2023

Älskar ni havet? Är ni händiga? Känner ni suget efter att få njuta av sommarens bris inomskärs och kunna slappna av i sommar? Men samtidigt omsorgsfullt förvalta en paradisö?

VILLA EDEN
I denna smått spartanska, charmiga och mysiga sommarvilla bor ni invid en lagun där vattnet möter himlen. Lagunen är grävd flera gånger så djupet varierar upp till 3m. Bottnen är blandad lera. Invid stenbryggan är bottnen grund och hård, och där kan barn njuta av ett svalkande dopp.

Tomten är en norr- och östertomt om ca 2 500 kvm, med en strand om ca 100 meter. Dock sträcker sig solen från morgon till kväll över hela tomten. Till väster om bastun finns en lummig skogstomt med trollkänsla - fullt med bär och svamp. Blåbär, lingon och hallon är tomtens “guld”. Här finns även utrymme för potatisodling i ett vass-land, samt annan odling om önskas.

Ön är belägen ca 270 meter från fastlandet. Hit kommer ni med båt. Utmed skärgården syns emellanåt fiskare som är på jakt efter både gädda, abborre och brax - men vi har fått gös flera gånger i nätet. I närområdet finns det även en gästhamn., och Hällnäs Båthamn ligger några kilometer bort, men ni har tillgång till en privat hamn rakt utanför ön. Vid Hällnäs Båthamn finns tillgång till dricksvatten. Årsavgiften är betald och ingår i hyran.

Här finns flera båtar en kanot för 2 - 3 personer, en Askeladd samt “Pråmen” en flotte på pontoner med sittplatser för 6 pers +kapten. Alla med tillhörande motorer.

Om ni är riktigt händiga, finns möjlighet att hyra stället för en längre period, mot att måla, fixa och hamra. Detta kan vi prata om ifall ni passar den kategorin…

För tillgång till ett fotoalbum och mer info, sänd meddelande så skickar jag länk och fullständig beskrivning. Skriv gärna om er, vem ni är, eventuella erfarenheter av villa-liv och på vilket sätt Ni vore perfekt att förvalta Villa Eden. Måttliga eller ingen info om er = inga svar.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.