Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Penkki jonka päädyt 1400- luvulta

3 800 €
Laitoin vaihtoehdoksi vielä kolmannen aidon keskiaikaisen huonekalun niiden kahden harvinaisen arkkuni lisäksi.
Penkki on puoliksi keskiajalta, sillä sen aidot päädyt on n. 1470- luvulta, mutta keskiosa on rakennettu uudesta puusta.

Englantilaiset lukulehterin / penkin tammipäädyt, harvoin löytää parina. Ruusujen sodan ajalta, jolloin Lancasterin ja Yorkin suvut taistelivat v.1455-1485 Englannin kruunusta. Puuseppä teki keskelle istuinosan uudesta puusta ja liitti nuo keskiaikaiset päädyt puutappiliitoksilla ja liimalla ilman nauloja tai ruuveja. Tuli penkki, jossa on 550-v päädyt.

Koristekaiverrukset, keskenään hiukan erilaiset. Musta paksu huopa liimattu istuinosaan ja kupariniittikoristeet. Päädyt 6.5 - 7 cm paksuja. Kork 129 cm,lev 35 cm, penkin pit 154 cm. Istuinosa 142 x 31.5 cm, 6 cm paksua tammea, alaosa muuta puuta. Päätyjen reunat takaa suorat,etuosasta kauniisti kaiverrettu.Toisen huipussa korjauskaiverrus. Ristin muotoiset läpileikkaukset, penkki painaa n. 70-80 kg, pysyy paikoillaan.

Hankittu keskiaikaan erikoistuneesta liikkeestä Englannista vuosia ennen maan EU: sta lähtöä. Ostaja saa nähdä pankkitositteen ulkomaanmaksusta + kauppakuitin, jossa päätyjen kuvaus käy samalla aitoustodistuksena. On näyttää myös Englannin Taideviraston kulttuuriviranomaisen vientilupayksikön lausunto huonekalujen maastaviennistä. Todistan henkilöllisyyden ja kuitti annetaan.

Suomessa ei ole koskaan ollut yhtään myyjää, jolta olisi voinut hankkia keskiaikaisia huonekaluja. Enkä ole kauppias minäkään, leipätyö on ollut ihan eri alalla. Olen näihin käyttänyt aikaa 25 v ajan ja myynnissä olisi penkin lisäksi kaksi arkkua 1400- luvulta.
Maassamme ei vastaavia arkkuja ole kuin muutamassa museossa, ainutkertaisia, ei näe meillä myynnissä koskaan.

Keskiaikaharrastajat näistä yleensä kiinnostuvat, muita nämä eivät tunnu liikuttavan.
Hinnoista= 1400- luvun yksittäinen penkinpääty voi joskus maksaa saman kuin tämä koko penkki.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.