Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Hyväkuntoinen ylimmän kerroksen kaksio

520 €
Vuokrataan 1.2.2023 vapautuva hyväkuntoinen ja valoisa ylimmän kerroksen 49m2 kaksio Vaasan Isolahdessa rauhallisessa taloyhtiössä.

Asunnossa on erillinen vaatehuone sekä tilava kylpyhuone, jossa liitäntä pyykinpesukoneelle. Keittiössä on astianpesukone ja uusi keraaminen liesi.

Taloyhtiössä on sauna ja iso pesutupa. Lisäksi taloyhtiössä on askartelu- ja tekninen tila sekä moninaiset harrastetilat, joissa mm. kuntosali, biljardipöytä, videotykki ja valkokangas.

Kauppa, päiväkoti ja uimaranta kävelymatkan päässä. Erinomaiset liikuntamaastot. Keskustaan ja yliopistolle pääset pyörällä vajaassa vartissa. Hyvät bussiyhteydet myös tarjolla.

Vuokra 520 e/kk, vesimaksu 22 e/hlö/kk. Mahdollisuus lämpötolpalliseen autopaikkaan 6 e/kk. Vuokravakuus 1kk. Vuokralaiselta edellytetään kotivakuutusta. Luottotiedot tarkistetaan. Lemmikit sopimuksen mukaan.
Ilmoittaja: Juha Luopa Sijainti: 65230 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.