Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Kissanpentuja

550 €
Myydään 3/4 bengali 1/4 maatiaiskissan pentuja. Ovat erittäin sosiaalisia, ihmisläheisiä ja sylissä viihtyviä tapauksia. Seurailevat ihmistä ja tulevat heti aamulla makuuhuoneen oven avattua juosten luokse tervehtimään. Nukahtelevat syliin ja painivat sylissä keskenään.
Jonkin verran jo juttelevat ihmisille, varsinkin kun ruuasta on kyse. Ruoka kutsun kuullessaan ryntäävät luokse. Ovat tottuneet applawsin kuivaruokaan ja mustin ja mirrin raakaruokaan. Kaikilla on bengalikuvioinen turkki ja ovat harmaan, vaalean ruskean ja kerman värin väleiltä mutta erot ovat hyvin pieniä ja ovatkin melkein kaikki saman näköisiä, toiset hieman tummempia toiset hieman vaaleita, yksi rusehtava.

Heidät on säännöllisesti madotettu, heidät rokotetaan 12 viikon iässä ja samalla eläinlääkäri tarkastaa heidät. Luovutettavissa 11.3.2023 lähtien kun 14 viikkoa tulee täyteen
Ilmoittaja: Jukka Sijainti: 16900 Lammi  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.