Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Kirstu raudoituksin ja iso keskiaikatyylinen gobeliini

Kirstu raudoituksin ja iso keskiaikatyylinen gobeliini

KIRSTU
Raskas, raudoitettu ja kirkkaanpunaisella paksulla plyyshillä verhoiltu antiikkiarkku. Malli keskiajalta, tämmöisiä sivusta avattavia käytettiin kynttiläarkkuina 1400- luvulla ja siinä tarkoituksessa tätäkin on pidetty. Kansi pysyy salparautaan nojaten auki ks. kuva ja silloin tuo kaunis punainen plyyshiverhous pääsee esiin. Alunperin tämä on ollut 1800- luv työkaluarkku, työkaluhylly on tästä poistettu. Sitten verhoiltu ja ostettu kalliit keskiaikamalliset valurautakoristeet ja taottu lopuksi täyteen niittejä ja nauloja. Puu patinoitunutta vanhaa ja täynnä pientä jälkeä, kolhua. Alla puiset jalakset molemmissa reunoissa. Kääntyvät ja tukevat rautakahvat. Lev 88 cm x kork 44,5 cm x syv 43cm. Todella raskas, arvioisin 40-50 kg. H= 300 eur.

Maksoi minulle aikanaan yli 2 x tämän, koska rautakoristeet olivat kalliita.
Kahvat on kestävät, koska ne ovat ainoat osat, jotka rasitukselle nostellessa joutuvat. Kannessa on peltisaranat, jotka kestää hyvin avaamista ja sulkemista. Koristeet on sitten valurautaa, eivätkä joudu mitenkään rasitukselle.

GOBELIINI KESKIAIKATYYLINEN
1400- luvun keskiaikagobeliinista tehty museojäljennös. Alkuperäinen kappale on Eurooppalaisessa museossa. Suuri= 180 x 176 cm. Ihan uudenveroinen, ehjä, iso, hieno. Suomessa tätä mallia ei ole saatavana. Tällä luot tilaan helposti keskiaikaista tunnelmaa ja saat tästä takuuvarman katseenvangitsijan seinällesi. Upeat värit ja virheetön.Takana valkea vuorikangas. Gobeliini on painettu kankaalle, ei kudottu. Vaikka on painamalla tehty, on silti samoissa hinnoissa maailmalla kuin kudotutkin mallit. Tämä maksaa uutena paljon, kaupasta ja maasta riippuen siinä 1000 - 1400 eur ja gobeliini on ihan uutta vastaavassa kunnossa. Savuttomasta kodista. Ei mitään vikoja, h= 450 eur.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.