Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Kesähuvila Högön saaressa Larsmon ulkosaaristossa

46 000 €
Myydään 1978 rakennettu n. 50 neliön vapaa-ajan asunto, tyydyttävässä kunnossa. Myydään lohkoamattomalla n. 2500 neliön tontilla. Tontin koko on sovittavissa. Mökki vaatii maalausta sekä ulkovuorauksen paikkakorjausta. Mökki on rakennettu kalliolle ja siinä on 2 makuuhuonetta, keittiö sekä iso n. 30 neliön tupa. Samassa rakennuksessa on myös sauna, pesuhuone ja saunakamari. Tontilla on myös puuvaja n. 6 m2 sekä huussi. 1000 litran säiliö kerää sadevettä. Mökissä on avotakka, puuhella, kaasuhella sekä kaasujääkaappi. Myydään osittain kalustettuna. Tarvittaessa venepaikka Kackurista on ostettavissa.

Tontti on etelä-lounaan suuntaan ja näköala on Mässkäriin ja avomerelle. Mökki on suojassa pohjoistuulelta. Terassit on sekä merelle päin, että mökin takana aamuauringolla. Venesatama on suojaisassa lahdessa. Veneväylä tarvitsee ruoppausta ja se on huomioitu hinnassa.
Ilmoittaja: Susanne Sijainti: 68570 Luoto  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.