Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Suomenpystykorvan pentuja

1 250 €
Puhtaasti lintulinjainen yhdistelmä, vanhempia käytetään linnustuksessa, ovat molemmat pevisa-tarkastettuja silmät- ja polvet ja terveitä, sekä hyväluonteisia, sekä nähtävillä. Pentueen epiluku 0.53 ja sukusiitosaste on 1,61, eli täyttävät rotujärjeston jalostuskriteerit.


Jos olet kiinnostunut, soittele puh. 0400 802429 tai laita sähköpostia. Pennut ovat siis Pohjanmaalla Laihialla. Vapaana vielä 1 narttu. Etusijalla ovat metsästäjät, koska metsästyskoiriahan nämä ovat.

Pennut siis syntyneet 17.3.2023 ja tulevat luovutusikään 8 vkoa 5.5.2023. Pennut madotetaan ainakin 3 kertaan, ja rekisteröidään kennelliittoon luonnollisesti, kaikista tehdään asianmukaiset Kennelliton maksusopimukset, ei osamaksua, hinta on 1250e.
Ilmoittaja: Remontti Sijainti: 66400 Laihia  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.