Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Egnahemshus Västerhankmo. Västerhankmovägen 74 A

120 000 €
Egnahemshus 5 rum + kök + källare, tomt 2055 m².

Egnahemshus på idyllisk plats i natursköna Västerhankmo. Huset, byggt 1954 och renoverats i slutet av 1990-talet. I bostadsvåningen finns 1-2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Två sovrum finns på vindsvåningen.

Våningsytan är 168,5m² och bostadsytan 130,5 m². Av bostadsytan finns 83,5 m² i bostadsvåningen och 47 m² på övervåningen. Därtill en källare under hela huset som är 85 m². I källaren finns bastu, pannrum och ett garage/hobbyrum.

Huset är robust byggt med stomme av stående stockväggar och rappad tegelfasad.

Fönster och dörrar är utbytta år 2008 för bättre isolering och ljusinsläpp. Uppvärmning sker genom en kombipanna som kan använda både brännolja och ved. Huset är anslutet till kommunalt vatten, el och kabel-TV. Avloppssystemet är eget system med 4 brunnar. Huset är väl underhållet och välskött. Till exempel har avloppsrören och brunnarna förnyats, plåttaket har målats på norra sidan och övrigt normalt underhåll har skötts om.

Tomten på 2055 m² erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. På gårdsplanen finns grönområden och planteringar. I närområdet finns ett daghem och det är bara 4,5 km till butiker, skolor och andra viktiga servicefunktioner i Kvevlax centrum, dessutom är det endast 18 km till Vasa.

Missa inte chansen att förvärva detta trevliga hem i Västerhankmo.
Fastighetsbeteckningen 499-439-1-137.
Lagstadgat energiintyg finns inte.
Huset kommer att konditionsgranskas.

Visning enligt överenskommelse!
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.kff.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.