Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Pyhä, 55m2+parvi, 2h+k+s+ph+2 terassia+ulkovarasto

149 000 €
Huoletonta loma-asumista tarjolla tässä kelohuoneistossa, erinomaisesti hoidetusta taloyhtiöstä. Soveltuu myös vakituiseen asumiseen. Matalat käyttökustannukset kts alla.

Myytävänä on massiivisesta kelosta tehty, hyväkuntoinen, valoisa, avara ja korkeakattoinen kelohuoneisto päätyasunto, 55m2 + 10m2 parvi + iso ulkovarasto, iso, uusi terassi länteen ja iso terassi itään. Rauhallinen sijainti tien ja pihan päässä, pienen metsän, Pyhän keskuksen ja Pyhä-Luoston Kansallispuiston kyljessä. Isoista, läpi asunnon näkyvistä ikkunoista on näkymät metsään molempiin suuntiin. Mökki sopii erityisen hyvin esim. perheen kodiksi / mökiksi tai sijoitusasunnoksi. Asunnon huolto sujuvaa huoltoyhtiön kautta ja asunto-osakeyhtiö vastaa asunnosta kokonaisuudessaan, mikä helpottaa omistajuutta erityisesti jos asutte kauempana.

Mökissä on tilavat yhteiset tilat, erillinen makuuhuone, parvi, kh, sauna, erillinen wc, tilava ulkovarasto, sekä iso, uusi terassi länteen ja toinen itään. Mökin sydämenä on varaava, massiivinen takka. Pihalla on tulistelupaikka ja laavu. Pyhän kaupalle ja hiihtohissille on 1,1 km kävelymatka, laduille ja vaellusreiteille 500 m.

- Rakennusvuosi: 1997
- Hoitovastike: 179,55eur/kk
- Sähkönkulutus, lämmitys + sähkön käyttö 9090kWh/vuosi, eli kelohuoneistoksi huomattavan matala
- kattoremontti tehty, piharemontti tehty ja kallistuksia parannettu, sis. sadevesiputkien ja putkien laitot, astianpesukone 2020, jääkaappi 2021 ja suihkunsekoittaja 2023 uusittu, etuterassi rakennettu 2022, ulkovaraston laudoitukset maalattu, ilmastointi puhdistettu ja säädetty, lukkopesät on uusittu.
- Taloyhtiössä on lupa laittaa myös ilmalämpöpumppu
- Mahdollisuus laittaa poreamme, kun mökki rajoittuu metsään pihapiirin päätyyn.
- Peruskuntoarvio ja pitkän tähtäimen suunnitelma, PTS on vasta tehty seuraavalle 10 vuodelle.

Pyhä, pyhällä, Pyhätunturi, myydään, kelomökki, kelo, keloasunto, loma-asunto, lomamökki, Lappi, Lappland, Lapland
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.