Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Kiinanharjakoira uros

650 €
Uutta kotia etsii leikattu kiinanharjakoira uros, Hurja, syntynyt 8.10.2019. On rekisteröity.
Hurja on luonteeltaan sosiaalinen ja melko aktiivinen. Hurja oli ainoana koirana vuoden ikään saakka, sen elänyt kahden narttukoiran kanssa, ja näin ollen yksinolon opetteluun pitää panostaa. On asunut kerrostalossa, ja alkuun jäi haukkumaan perään. Hurjalla on ollut eroahdistusta, joka on helpottanut iän myötä ja tilanrajauksella.
Hurja rakastaa pallon hakemista ja voisi juosta itsensä hengiltä pallon perässä. Osaa peruskäskyt ja hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta. Turkki on tällä hetkellä trimmattu lyhyeksi.
Hurja ei ole helpoin koira. Hurja haluaisi seurata joka paikkaan perässä ja seuraakin jos sitä ei estetä. Ja haluaisi olla kokoajan vieressä.
Kaikki tekeminen on herrasta niin super kivaa, että kierrokset nousee eikä mitään jää mieleen. Myöskin Hurja saattaa syöksyä ohiajavia autoja kohti, tämä on aika hyvin saatu hallintaan.
Hurja on todella innokas ihmisten kanssa, joten pienten lasten perheeseen Hurjaa ei luovuteta.
Hurjalla epäilen kala-allergiaa, tätä ei siis ole tutkittu. Muuten Hurja on perusterve. 08/21 Hurjalta tutkittiin virallisesti silmät ja polvet. Polvet eivät näy koiranetissä, minun näppäilyvirheen takia.
Luopumisen syynä on se että koen Hurjalle paremmaksi että se pääsisi sellaiseen kotiin jossa olisi ainoana koirana tai maksimissaan yksi koirakaveri ja jossa on mahdollista panostaa yksinoloon.
Lisätietoja kysymällä.
Hurjan mukaan tulee tuttua ruokaa, ruokakuppi, hihna, panta, oma viltti ja leluja.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.