Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Säljes härlig islandshäst

5 200 €
Med sorg i hjärtat säljer/eventuellt lägger vi ut på foder, denna underbara islandshäst, Rindill eftersom vi väntar barn och tiden räcker inte.

Rindill är dock inte registrerad islandshäst då man inte kände till fadern. Rindill är en väldigt känslig och lyhörd häst med stort hjärta. Han är mycket snäll men kräver en erfaren hanterare/ryttare pga. sin känslighet. Han behöver en mjuk hand och någon som ger honom tid att fundera på nya situationer. Rindill är 9 år och inte riktigt färdig skolad. Vi köpte honom förra sommaren, som min första häst. Då klarade han även av tölt men lyfte inte riktigt galoppen ännu. Jag har inte ridit på Rindill sedan dess pga. att jag varit mer intresserad av markarbete, även pga. att jag känt mig för oerfaren för denna känsliga häst och velat ta det långsamt samt pga. graviditet. Men vi har jobbat en del från marken med instruktör, bla. testat på lite belöningsbaserad träning. Är du en erfaren person som är intresserad av att lägga den tid som behövs på Rindill för att skola honom med mjuka metoder, kanske t.om. intresserad av belöningsbaserad träning, akademisk ridning eller liknande, har tålamod och vill ha en underbar, sympatisk vän? Då kan Rindill vara rätt för dig. 🥰💞

Rindill är bra i hanteringen, funkar bra med veterinärvård, tänder, hovverkning osv...kan gå i trådar utan problem, är nu van med lösdrift. Kan gå på bete. Frisk. Behöver såklart en/flera vänner i hagen och snäll och försiktig med andra hästar. Men kan nog säga ifrån också.

Låter detta intressant? Ta kontakt för mer information! Vi finns i Kvevlax.

Om vi inte hittar rätt köpare kan det även vara aktuellt att söka medryttare! 🙂
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Hevoset & Hevosurheilu Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.