Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

SAARI SUNDOMIN SAARISTOSSA -GYLTBÅDAN

120 000 €

SAARI SUNDOMIN SAARISTOSSA -GYLTBÅDAN

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia kokonainen saari Sundomin saaristosta!

Gyltbådan tarjoaa 1,67 ha omaa kiinteistöä sekä toinen vapaa-ajanviettopaikka vuokramaalla saaren eteläosassa. Koko saaren pinta-ala on 2,29 ha.

Koska käytettävissä on kokonainen saari, on rantaa kaikkiin ilmansuuntiin ja hienot näkymät joka suuntaan. Saarella on kaksi rakennuspaikkaa, joten sinne voi luoda aivan oman paratiisin. On myös mahdollisuus, että kaksi ostajaa ostavat kumpikin oman puolensa saaresta.

Saaren pohjoiseen päin olevalla niemellä on vanha sauna aivan veden-rajassa. Siitä voidaan kunnostaa merellinen saunapaikka. Sinne voidaan myös rakentaa uusi vapaa-ajan asunto omalle kiinteistölle. Pohjoispuolen kiinteistöllä on myös venevaja, varasto ja vanha savusauna.

Yleiskaavan mukaan on vapaa-ajan asunnon rakennusoikeus 75 m² ja saunarakennuksen 25 m².

Saaren eteläpuolella on vapaa-ajan asunto rakennettu 1980, vuokramaalla, ranta etelään päin. Asunnossa on noin 50 m², kaksi makuuhuonetta, suuret ikkunat täyttävät huoneet luonnonvalolla. Asunnossa on avotakka ja sauna samassa rakennuksessa.

Venevaja ja laituri ovat saaren eteläosassa. Ne ovat huonokuntoisia.

Saari sijaitsee Sundomin Långskäret-saaren lähellä, sieltä on lyhyt venematka saarelle. Rantautua voi kolmeen erilliseen satamapaikkaan, joista yksi on etelärannan vapaa-ajan talon vieressä, yksi itäpuolen venevajan vieressä ja yksi pohjoisosan saunarakennuksen vieressä.

Gyltbådan on ollut saman suvun omistuksessa 1930-luvulta lähtien.

Kiinteistö Gyltbådan 905-427-2-25

Ainutlaatuinen mahdollisuus saada käyttöönsä kokonainen saari Sundomin saaristossa! Gyltbådanissa voi kokea luonnon kauneuden ja harmonian.

Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja ja voimme sopia näytöstä!

Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://kff.fi/index.php?pageid=1
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.