Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

VAPAA-AJAN MÖKKI VIDDASHOLMENILLA, MAKSAMAAN SAARISTON ÖSTERÖSSÄ

95 000 €
Vapaa-ajan Kontio-mökki kauniilla paikalla Viddasholmen saarella. Rakennettu 2010. Saari on Österönulkopuolella Kalotfjärdenillä. Rannalla on hienoja kallioita, merenpohja on kova ja siinä on hiekkaa ja kiviä. Saareen pääsee veneellä, lähimmästä pienvenesatamasta on noin 5 minuun matka.

Kesämökkiä on käytetty erittäin vähän. Yläkerran luhti vaatii vielä vähän työtä, muuten mökki on lähes valmis. Kerrosala on 41 m² + nukkumavintti sekä suuri terassi. Talomalli on Kontio Helmi. Talo on hyväkuntoinen.

Aurinkopaneeleista tulee sähkö valaistukseen ja jääkaappiin. Tuuletukseen ja lämmitykseen saa myös Solarvent-laitteella. Mökissä on myös kamina. Kesämökissä on yksi makuuhuone, olohuone ja keittiö ja avoin pohjaratkaisu. Mökissä on myös sauna ja kylpyhuone. Mökin vieressä on pieni puuvaja ja rannassa kelluva laituri.

Kiinteistö käsittää Viddasholmenin saaren koko pohjoisosan. Rantaa on länteen, itään ja pohjoiseen päin. Ranta-asemakaavan mukaan rakennusoikeutta on 150 m². Tontti on 11 143 m².

Kiinteistö 946-429-7–195

Näyttö sopimuksen mukaan
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://kff.fi/index.php?pageid=1
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.