Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Tyttöjen ulkovaatteet ja kengt koko 86-92

Myydään hyväkuntoisia ulkovaatteita tytöille! Koot ovat 86-92, ja osa vaatteista on ostettu uutena ja käytetty vain yhden tytön toimesta. Hinnat ovat edulliset, keskimäärin noin 5 euroa 2-12 euroa. Myynnissä on myös laadukkaita kenkiä ja kumisaappaita, kuten Reima ja Nokia -merkkisiä. Jos tarvitset hyviä syyshaalareita syyskaudeksi, tämä on oiva tilaisuus hankkia sellaiset! Voit löytää meidät Combon kirpputorilta osoitteesta Lentokentäntie 7, Vaasa.

English:
Now available: high-quality outerwear for girls! Sizes range from 86 to 92, and some of the clothes are brand new, used by only one girl. Prices are budget-friendly, averaging around 5 euros 2-12 euros. We also have great shoes and rain boots from brands like Reima and Nokia. If youre looking for good autumn coveralls for the fall season, this is a perfect opportunity to get them! You can find us at Combon Flea Market, located at Lentokentäntie 7, Vaasa.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Vaatteet & kengät Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.