Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Leveransklara kattungar - Luovutusikäisiä kissanpentuja

100 €
Pga avbokning söker dessa tre svartvita sötnosar sina egna hem. Den med svart prick på näsan är en hona, de två andra är hanar. Ungarna är vana med barn och hund, och är nyfikna och busiga. Obs innekatter! Ta kontakt via email och berätta vilket slags hem ni har att erbjuda och så berättar vi gärna mera! Pojkarna gärna till samma hem!
-saara.sten@gmail.com

Peruutuksen vuoksi nämä kolme mustavalkoista söpöläistä etsivät omaa kotia. Pentu jolla on musta pilkku nenässä on tyttö, muut poikia. Pennut ovat tottuneet lapsiin ja koiraan, ja ovat uteliaita ja leikkisiä. Huom, sisäkissoja! Ottakaa yhteyttä sähköpostin kautta ja kertokaa minkälainen koti teillä on tarjolla, ja kerromme mielellään lisää! Pojat mielellään samaan kotiin!
-saara.sten@gmail.com
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.