Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

OMAKOTITALO JA TALOUSRAKENNUKSET, KIMONTIE 728, KIMO

110 000 €
Hieno talo Kimon hyvinhoidetussa kyläyhteisössä, koulun, päiväkodin ja muiden palveluiden läheisyydessä.

Omakotitalo:
Talo on rakennettu 1938, ja on sen jälkeen peruskorjattu 2000-luvulla. Talossa on 4 huonetta, keittiö, sauna ja 2 wc:tä. Vintillä on makuuhuoneista 2. Noin 105 m² rakennusala ja noin 140 m² kerrosala tarjoavat hyvät tilat. Laminaattilattia on asennettu viime vuosina, ja talo on maalattu uudelleen vuonna 2021, katto on maalattu vuoden 2018 tienoilla.

Energiatehokkuuden ja asumismukavuuden vuoksi taloon on asennettu maalämpö vuonna 2014. Uudet lämpöelementit on asennettu koko taloon. Kunnan sähkö- ja vesiliittymät ja kaapeli tv. Viemärijärjestelmä on oma, kaksi kaivoa.

Talon perustus vaakatason hirsistä, peltikatto.

Talousrakennukset:
Talousrakennukset ovat 220 m² betonilattiahalli, 70 m² talousrakennus sekä aitta ja vaja. Hallin takana on noin 50 m² alue. Ulkorakennus on maalattu 2018.
Talousrakennukset ovat tilavat, niissä on paljon säilytystilaa esimerkiksi autoille, traktoreille ja veneille. Rakennuksia voi käyttää esimerkiksi harrastustoimintaan ja verstaaksi.

Omakotitalokiinteistö:
Omakotitalokiinteistön ala on 4015 m², taloa ympäröi suuri hyvinhoidettu nurmikko sekä istutuksia, kuten pensaita, marjapuskia ja kukkaistutuksia. Kiinteistön sijaitsee Kimon keskustassa koulun ja päiväkodin läheisyydessä. Oravaisten keskustaan on matkaa 7 km.

Osoite: Kimontie 728, 66810 Kimo.

Kiinteistö: 946-424-14-132

Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi, tai sovi näytöstä.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://kff.fi/index.php?pageid=1
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.