Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Rovaniemi,Käyrämö rantatontti

14 000 €
Rovaniemellä Käyrämöjärven rannalla,3050m2 lohkottu rantapalsta.Omaa rauhaa ja valtion laajat maat vieressä, niin eräilytilaa riittää.Käyrämön keidas majoitus /taukopaikka ja valtatie Rova-sodankylä n.1km.Rakennusoikeutta ei ole haettu.Tästä pala lappia ja rauhaa sopivasti.Osuuksia myös lähialueeen muihin vesistöihin ,niin pääsee niihinkin kalastelemaan.Vaihto myös harrasteautoon, projektiin,jenkkiin,työkoneeseen,ym

Beautiful place with own beach at Lapland, Finland. The place has many meters of coastline in Käyrämöjärvi, which is very fishy, if you are interested. 3050 m2 sized plot without any buildings. Finnish government owns the woody lands around the plot, so there is not going to be any disturb of others! There is also land for hiking and harvesting.
There is also rights to other lakes and waters nearby, so that you can use them to swimming and fishing etc.

Nearby, 1 kilometer from plot is Kayramon keidas which is restaurant serving Chinese and European food, and also very huge and tastefull selection of Finnish cuisines.
Rovaniemi 80 km
Helsinki 800 km
Ilmoittaja: T. M Sijainti: 96100 Rovaniemi  Näytä kartalla
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Maksu: Ilmoittaja hyväksyy maksun Trustapin kautta
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.