Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

LIIKEKIINTEISTÖ VÖYRINTIE 21, VÖYRIN KESKUSTA

65 000 €
Tämä liikekiinteistö on Vöyrin keskustassa osoitteessa Vöyrintie 21. Se on rakennettu vuonna 1966, ja se on vuosien varrella osoittautunut luotettavaksi ja monikäyttöiseksi liiketilaksi. Siinä on toiminut ruokakauppa, rautakauppa ja kodinkoneliike. Kiinteistön sijainti on strategisesti erinomainen kunnan keskustassa, pysäköintitilaa on runsaasti.

Kellarin ja liiketilan yhteispinta-ala on 640 m2, siitä liiketilan ala on noin 300 m2.

Kiinteistöllä on sähköliittymä, kunnan vesi- ja viemäriliittymä sekä kuitukaapeliliittymä. Yhdessä nämä tekevät siitä nykyaikaiseen liiketoimintaan erinomaisesti sopivan kokonaisuuden. Kiinteistössä on kaukolämpö. Kellarikerroksessa on paalutettu betonilaatta. Kellarin ja liiketilan välissä betoniholvit. Kellarin seinät ovat betonista ja muurattu, liiketilan seinät ovat puurungosta ja eristetty, peltikatto.


Katutasossa tilava liiketila ja muut liiketoiminnalle tarpeelliset tilat, runsaasti tilaa asiakastapaamisiin ja mainontaan. Liiketoiminnan hallintaa helpottavat samassa tilassa olevat varasto- ja sosiaalitilat. Kellarikerros on pääasiassa varastotilaa, ja se sopii erinomaisesti tavaroiden ja materiaalien käsittelyyn.


Keskeisen sijaintinsa ja teknisten etujensa ansiosta tämä liiketila on ihanteellinen paikka yrityksen perustamiselle.


Kiinteistö: 946-412-10-19. Tontti 1570 m2.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Toimitilat & kiinteistöt Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.kff.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.